Ana sayfa
Ürünler
Hakkımızda
Fabrika turu
Kalite kontrol
Bize ulaşın
Teklif isteği
Ana sayfa ÜrünlerAmino Asit Takviyeler

Cilt Beyazlatma için Kozmetik Sınıf Toz Bitki Özü steroid Alpha Arbutin Cas 84380-01-8

Cilt Beyazlatma için Kozmetik Sınıf Toz Bitki Özü steroid Alpha Arbutin Cas 84380-01-8

    • Cosmetic Grade Powder Plant Extract steroid Alpha Arbutin Cas 84380-01-8 For Skin Whitening
    • Cosmetic Grade Powder Plant Extract steroid Alpha Arbutin Cas 84380-01-8 For Skin Whitening
  • Cosmetic Grade Powder Plant Extract steroid Alpha Arbutin Cas 84380-01-8 For Skin Whitening

    Ürün ayrıntıları:

    Menşe yeri: Çin
    Marka adı: Kafen
    Sertifika: GMP,ISO,UKAS
    Model numarası: 84380-01-8

    Ödeme & teslimat koşulları:

    Min sipariş miktarı: Gerektiği gibi.
    Fiyat: Negotiable
    Ambalaj bilgileri: ihtiyaçlarına göre.
    Teslim süresi: Ödemenizi aldıktan sonra 24 saat içinde.
    Ödeme koşulları: Western Union, Para Gram, Banka Havalesi, Bitcoin
    Yetenek temini: 1000kg / ay
    Şimdi başvurun
    Detaylı ürün tanımı
    Ürün adı: arbutin CA'LARI: 84380-01-8
    Tahlil: % 99 Görünüm: Beyaz iğne veya kristal veya toz
    MF: C12H16O7 MW: 272,25

    ayrıntılar


    İsim: alpha-Arbutin
    Eşanlamlılık: alfa-arbutin, 4-hidrokinon-alfa-d-glukopiranozit, a-Arbutin, Hidrokinon O-α-D-Glukopiranosid, 4-Hidroksifenil aD-glukopiranozit
    CAS: 84380-01-8
    MF: C12H16O7
    MW: 272,25
    Test:% 99,50
    Görünüm: Beyaz iğne veya kristal veya toz
    Test ≥% 99 HPLC
    PH değeri (% 1'lik çözelti içinde): 5.0-7.0
    Erime noktası: 199-201 santigrat derece
    Paket: 1 kg / folyo çanta
    Standart: kurumsal standart

    Açıklama


    Alpha arbutin, cildi beyazlatıp hafifletebilen doğal bitki kaynaklı etken maddedir. Alfa Arbutin, hücre çoğalması konsantrasyonunu etkilemeden cilde hızla sızabilir ve ciltte tirozinaz aktivitesini ve melanin oluşumunu etkili bir şekilde önleyebilir. Arbutin tirozinaz ile kombine edilerek melanin dekompozisyonu ve drenajı hızlandırılır, sıçrama ve flok atılabilir ve yan etkilere neden olmaz. Alpha Arbutin, şu anda popüler olan en güvenli ve en etkili beyazlatma malzemelerinden biridir. Alpha Arbutin, 21. yüzyılda da en rekabetçi beyazlatma aktivitesidir.

    applicatrion


    1. Kozmetik endüstrisi: Alpha arbutin'in (Cilt Aydınlatıcı için Çok İyi Ürünler)
    Alpha Arbutin, cildi serbest radikallerin neden olduğu hasara karşı korur Alpha Arbutin, cilt de-pigmentasyonu için Japonya ve Asya ülkelerinde çok popüler olan bir cilt beyazlatıcı ajandır. Alpha Arbutin, Tyrosinase aktivitesini inhibe ederek melanin pigment oluşumunu inhibe eder. Alpha Arbutin, toksisite, stimülasyon, hoş olmayan koku ya da Hydroqinone gibi yan etkilere sahip olmayan harici kullanım için çok güvenli bir cilt ajanıdır. Alpha Arbutin'in kapsüllenmesi, zamandaki etkiyi potansiyelize etmek için bir iletim sistemi oluşturur. Alfa Arbutin, lipofilik ortamda hidrofilik Alfa Arbutin'i birleştirmenin bir yoludur. Arbutin üç ana özellik verir; Beyazlatma etkileri, anti-age etkisi ve UVB / UVC filtresi.

    2. Alpha arbutin tıbbi sanayi
    18. yüzyılda, Alfa Arbutin ilk olarak tıbbi alanlarda anti-inflamatuar ve antibakteriyel ajan olarak kullanıldı. Alfa Arbutin özellikle sistit, üretrit ve piyelit için kullanıldı. Bu, doğal tıbbın herhangi bir hastalığı tedavi etmek için sadece doğal bileşenleri kullandığı güne kadar hala kullanılmaktadır. Ayrıca Alfa Arbutin bakteriyel patojenlerin virülansını bastırmak ve kontamine bakterileri önlemek için de kullanılabilir. Alpha Arbutin ayrıca cildin alerjik iltihaplanmasının tedavisinde de kullanılır. Daha yakın zamanlarda, Alpha Arbutin, pigmentasyonu önlemek ve cildi güzelce beyazlatmak için kullanılmıştır. Bu arada, Alfa Arbutin cildi beyazlatmak, karaciğer lekelerini ve çilleri önlemek, güneş yanığı izlerini tedavi etmek ve melanogenezini düzenlemek için kullanılabilir.

    Fonksiyonlar


    Arbutin, doğal lingonberry yapraklarından çıkarılır, kozmetik endüstrisinde birçok kullanıma sahiptir.
    Arbutin hidrokinonun bir türevidir. Antibakteriyel etkiye sahiptir ve hücre süreçlerine müdahale eder.
    Her zaman highlevel kozmetik için kullanılır. Ana etki whitenskin, Arbutin glikozile hidrokinon olduğunu ve arbutin kanser riskini azaltır iddiaları olmasına rağmen, benzer kanser riskleri taşıyabilir.Özel kozmetiklerde kullanılır, cilt kremi, descar krem, üst düzey inci içine formüle edilebilir merhem. Cilt bakımı ve anti-inflamasyon ve anti-irritasyon hem de etkinliği.

    COA:

    MADDE ŞARTNAME TEST SONUCU

    Açıklama:

    Görünüm

    Beyaz toz
    onaylamak

    Koku

    karakteristik

    onaylamak

    Parçacık boyutu

    % 100, 80 gözlü elek üzerinden geçmektedir.

    onaylamak

    Testler:

    Kuruma kaybı (5 saat at105 ° C)

    ≤5.0%

    3.56%

    Kül (600 ° C'de 3 saat)

    ≤5.0%

    2.05%

    Toplam Ağır Metaller

    ≤10ppm

    onaylamak

    Plumbum

    ≤2ppm

    onaylamak

    Arsenik (AS2O3 olarak)

    ≤2ppm

    onaylamak

    Artık Solventler

    Avro. Pharm. 2000

    onaylamak

    Alfa arbutin
    % 98 onaylamak

    Mikrobiyal:

    Toplam bakteri sayısı

    Max.1000cfu / gr

    onaylamak

    Maya ve kalıp

    Max.100cfu / g

    onaylamak

    Escherichia coli varlığı

    Negatif

    onaylamak

    zehirlenmeye neden olan mikrop

    Negatif

    onaylamak

    İletişim bilgileri
    Guangzhou Kafen Biotech Co.,Ltd

    İlgili kişi: Albert Gordon

    Sorgunuzu doğrudan bize gönderin (0 / 3000)